Yli 50 haki Säkylän liiketoimintajohtajaksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Säkylän kunta sai liiketoimintajohtajaksi yli 50 hakemusta. Ensimmäisellä kierroksella hakijoita oli 21 ja toisella 30.

Hakijoiden joukossa ovat muiden muassa Mika Stenfors Huittisista ja Pasi Rännäli Kokemäeltä.

Liiketoimintajohtajan tehtävänä on jatkaa kunnan yrityssuhteiden hoitoa, elinkeinoelämän menestyksen edellytysten rakentamista, olemassa olevien yritysten kannustamista ja uusien yritysten hankkimista. Yritystonttien kysyntä jatkuu positiivisesti ja odotukset jälleen uusien investointien synnylle ovat vahvoja.

Kunta odottaa valittavalta henkilöltä soveltuvaa koulutusta, yrittäjämäistä työotetta, kokemusta ja osaamista markkinoinnista, elinkeinoelämän suhteiden hoitamisesta tai yritystoiminnasta sekä erinomaista yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoa.

Haastattelut käynnistetään lähipäivinä. Tavoitteena on, että kunnanhallitus tekee valinnan vielä kuluvana vuonna ja liiketoimintajohtaja aloittaisi heti ensi vuoden alkupuolella.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top