Mehiläinen teki Huittisille houkuttelevimman tarjouksen

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupungintalo

Huittisissa Attendo, Esperi ja Mehiläinen ovat toimittaneet lopulliset tarjoukset neuvottelujen aloittamiseksi vanhainkodin hoitosiiven ja Annalan palvelukeskuksen kiinteistöjen ostamisesta. Kaariranta on jätetty kaupanteon ulkopuolelle.

Kaupunginhallitukselle esitetään, että se päättää hyväksyä Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:n tarjouksen neuvottelujen aloittamiseksi. Pääasiallisin perustelu on kiinteistöistä tarjottu korkein hinta 3 670 000 euroa. Muiltakin osin tarjous vastaa kaupungin tavoitteita toiminnan, henkilöstön siirtoehtojen ja tukipalveluiden hoitamisen osalta.

Mahdollinen liikkeenluovutus koskee noin 45 hoito- ja noin yhdeksää tukipalveluhenkilöä.

Neuvottelujen tavoitteena on turvata hoivapalvelut ja työpaikat Huittisissa pitkälle tulevaisuuteen sekä vähentää kaupungin kiinteistöriskiä.

Kiinteistöjen myynnistä päättää lopullisesti valtuusto, jos alkavissa neuvotteluissa saavutetaan kaupunkia tyydyttävä lopputulos ja asia etenee.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top