VaLePa keräsi LEKA Volleysta vauhtia

Uutiset

Mestarien liigan kohtaamiseen valmistautuva Vammalan Lentopallo esitteli varmoja otteita kotisalissa perjantai-iltana. Vieraisille tullut LEKA Volley joutui taipumaan luvuin 3-0.

Ensimmäistä erää VaLePa hallitsi. Lopullinen ero tuli Markus Kaurton syöttövuorolla, kun tilanteesta 9-8 numeroiksi päivittyi 13-8. VaLePa taputteli erän 25-18.

Toiseen erään LEKA Volley lähti tosissaan haastamaan hallitsevaa mestaria. Kuopiolaiset johtivat jo 18-14. Pukkipaidat saivat painetta peliin ja nuoret vieraat alkoivat tehdä virheitä. Erä VaLePalle 25-22.

Kolmannessa erässä LEKA Volley oli menettänyt uskon voittoon. VaLePa onnistui tekemään vieraiden hyökkäyspelin tehottomaksi ja päätti erän 25-17.

”Meillä on takana kova harjoitusviikko ja siksi oli pieni pelko otteluun lähdössä”, kommentoi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila. ”LEKA Volley puolusti hyvin ja erot tulivat hyökkäyspuolella”, hän sanoi.

Ottelua seurasi Vexve Areenalla reilut 570 katsojaa.

Seuraavaksi VaLePa saa Ford Store Levorantana vastaansa PAOK Thessalonikin Mestarien liigassa. Joukkue on ollut viime kausilla Kreikan ykkösseura. Se on voittanut kolme mestaruutta peräkkäin. Viime sunnuntaina Mikko Oivasen Olyampiakos katkaisi PAOK Thessalonikin voittoputken.

Ottelu alkaa Elenia Areenalla Hämeenlinnassa tiistaina kello 19.

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top