Punkalaitumen ulkoistukset äänestyttivät Sastamalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kokousnuija

Sastamalassa Punkalaitumen suunnitelmat vanhusten ja kehitysvammaisten asumispalvelujen ulkoistamisesta johtivat kaupunginhallituksessa äänestykseen. Äänin 6-4 valtuustolle menevä esitys on kuitenkin Punkalaitumen kannan mukainen.

Ashton Peasley (sd) esitti, että Punkalaitumella sijaitsevat vanhusten ja kehitysvammaisten asumispalvelut järjestetään nykyisellä tavalla Sastamalan kaupungin tuottamana, eikä palveluja ulkoisteta. Hän sai kannatuksen Reino Sivoselta (sd), Leena Saarelalta (vas) ja puheenjohtaja Jenni Jokiselta (sd).

Äänestyksessä kaupunginjohtajan esityksen puolesta äänestivät Antti-Matti Mattila (kesk), Päivi Pelttari (kok), Mikko Rauva (kok), Tarmo Seppä (kesk), Maire Villo (ps) ja Pirjo Vuorinen (kesk).

Punkalaitumen valtuusto on jo aiemmin ilmaissut tahtonsa vanhusten ja kehitysvammaisten asumispalvelujen siirtämisestä palvelusetelillä hankittaviksi. Vanhusten asumispalveluissa ja kehitysvammaisten asumispalveluissa työskentelevä Sastamalan kaupungin henkilöstö on määrä siirtää liikkeenluovutuksen periaatteiden mukaisesti Med Group Oy:lle.

Reino Sivonen, Ashton Peasley ja Jenni Jokinen jättivät päätöksestä eriävän mielipiteen.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top