Punkalaitumelle kilahti mukavasti valtion kassasta

Uutiset

Martti Mölsä

Kansanedustaja Martti Mölsä.

Valtion ensi vuoden talousarvioesitys on käsittelyssä ennen eduskunnan joulutaukoa. Valtiovarainvaliokunta hyväksyi määrärahalisäykset, joista Punkalaitumelle kiiri hyviä uutisia.

Myllytien päällysteen parantamiseen tuli 500 000 euroa. Kysymyksessä on paikallistieksi vilkkaasti liikennöity tie, sillä ajoneuvoja on yli 150 vuorokaudessa. Myllytie toimii muun muassa yhteytenä Särkän tanssilavalle ja Vehkajärven vapaa-ajan asunnoille.

Punkalaitumen kunnan ja muiden toimijoiden yhteishanke sai 150 000 euroa. Sen tavoitteena on vähentää ravinteiden joutumista vesistöihin ja siitä johtuvaa rehevöitymistä. Tarkoituksena on löytää prosessit ja valmistustavat ravinteiden jalostamiseksi korkeamman jalostusasteen kierrätysravinteita sisältäviksi lannoitetuotteiksi.

Edellä mainittujen määrärahojen lisäksi Punkalaitumen ja Sastamalan sekä Punkalaitumen ja Urjalan väliset tiet ovat saaneet uuden päällysteen. Punkalaitumen Bioenergiayhtiölle työ- ja elinkeinoministeriö myönsi reilun miljoona euroa bioenergialaitoksen rakentamiseen.

”Nämä määrärahat ovat hyvä esimerkki siitä, mitä hallituksessa voi saada aikaan. Oppositiosta on helppo huudella, mutta vaikuttaminen tehdään hallituksessa”, sanoo kansanedustaja Martti Mölsä (sin), joka toimii muun muassa talous- ja ympäristövaliokunnassa.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top