Heinisuot luotsaamaan K-Supermarket Torikeskusta

Uutiset

Samuli Kinnari

Katri ja Heikki Heinisuo

Katri ja Heikki Heinisuo.

Sastamalassa K-Supermarket Torikeskuksen kauppiaana aloittaa Katri Heinisuo puolisonsa Heikin kanssa.

Uusi kauppias on asiakkaille entuudestaan tuttu. Katri Heinisuo iloitsee paluusta omalle paikkakunnalle ja kauppaan, jossa hän aiemmin työskenteli sen avaamisesta lähtien ja suoritti myös kauppiasvalmennuksen. Katri on toiminut kauppiaana reilut viisi vuotta, ensin Turussa ja viimeksi Huittisissa K-Market Härkäpakarissa.

”Tykkään kovasti kaupan työstä. Kauppiasurassa kiehtoo sen monipuolisuus. Saa olla tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Välillä puretaan kuormia ja välillä pitää uppoutua myös numeroihin. Työ on haasteellista ja vie täysin mukanaan. Mielekästä siitä tekee sekä kauppiaalle että henkilökunnalle tyytyväinen asiakas”, Katri kuvailee työtään.

K-Supermarket Torikeskuksessa uusi kauppiaspari haluaa panostaa laadukkaisiin tuotteisiin sekä ystävälliseen ja asiantuntevaan palveluun. Asiakastoiveita kuunnellaan tarkasti.

”Olemme kaupassa teitä varten. On kaikkien etu, että kauppa on asiakkaan tarpeiden mukainen, joten kertokaa toiveita kaupasta ja valikoimasta meille kauppiaille ja henkilökunnalle. Yritämme parhaamme mukaan toteuttaa ne”, Katri ja Heikki lupaavat.

K-Supermarket Torikeskus työllistää viisitoista kaupan alan ammattilaista, jotka siirtyvät vanhoina työntekijöinä uusien kauppiaiden palvelukseen. Nykyinen kauppias Saku Uuranmäki kiittää asiakkaita ja työntekijöitä sekä toivottaa kaikille hyvää jatkoa.

Katri ja Heikki asuvat omakotitalossa parin kilometrin päässä kaupalta. Perheen aikuiset lapset Johanna ja Ville asuvat jo omillaan. Vapaa-aikanaan Katri harrastaa lukemista ja viihtyy luonnossa kävellen ja pyöräillen. Mieluisa lenkkikaveri on tyttären Turbo-koira.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top