VaLePa kampesi Ducksista voiton

Uutiset

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kävi hakemassa voiton Vantaa Ducksista. Ottelu päättyi pukkipaidoille 1-3, mutta helposti numerot eivät syntyneet.

Peli alkoi hermostuneesti. Ducks otti ensimmäisen erän 25-21. Toisessa VaLePa kovensi syöttöä. Erä tarjosi kovaa vääntöä ja kunnon taistelupalloja huipentuen vieraille 27-29. Kolmannen VaLePa vei 24-26 ja neljännen 21-25.

”Alkuun oli peli meiltä nihkeätä. Toisen erän loppu oli selkeä käännekohta. Onneksi väännettiin se meille. Paljon kun on pelejä, meidän pitää vain keskittyä hyvin joka peliin”, mietti passari Mikko Esko.

”Piti tänään välillä käyttää ääntäkin, että porukka heräsi. Pasi Hyvärisen tulon myötä arvattiin että Ducks saa hypeä ja joukkue tulikin kovalla energialla peliin”, sanoi päävalmentaja Sami Kurttila. Pukkipaidoilla oli ennen ottelua Mestarien liigan pelin info.

VaLePa nousi miesten liigan kärkeen ottelun myötä.

TILASTOT

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top