Tervaportti ja Krastins kohtasivat Puolassa – ”Avauserä olisi voinut mennä ihan kummalle tahansa”

Uutiset

Samuli Kinnari

Eemi Tervaportti

Eemi Tervaportti.

Sastamalalaisille tutut lentopallomiehet Eemi Tervaportti ja Elviss Krastins kohtasivat välipäivinä Puolan Plusliigassa verkon vastakkaisilla puolilla. Krastinsin Asseco Resovia Rzeszów haki vieraista täyden pistepotin voittamalla Tervaportin Espadon Szczecinin 0-3 (28-30, 20-25, 20-25).

”Avauserä olisi voinut mennä ihan kummalle tahansa. Szczecinilla oli jo muutama eräpallo, mutta erä kääntyi lopulta meille”, summasi Elviss Krastins. ”Meidän joukkue oli hyvin motivoitunut, kun panoksena oli myös paikka cupin kahdeksan parhaan joukkoon. Pelattiin hyvin paineen alla”, hän luonnehti.

Voitto nosti Elviss Krastinsin Rzeszówin sarjataulukossa neljänneksi, kun Eemi Tervaportin Szczecin on nyt kahdeksantena. Kevään pudotuspeleihin selviytyy kuusi parasta joukkuetta.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top