VaLePa vei voiton, mutta virheitä tuli – ”Tuommoista ei voi hyväksyä”

Uutiset

Olli Kunnari

Olli Kunnari.

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo ja Sampo Volley hakivat Sastamalassa voittajaa täydet viisi erää. Sarjakärjen ja -kolmosen kohtaaminen huipentui lopulta pukkipaidoille luvuin 3-2 (25-22, 22-25, 25-21, 23-25, 15-10).

Päävalmentaja Sami Kurttila harmitteli virheiden määrää. ”Kahteen erään yhdeksäntoista omaa virhettä, käydään asiat joukkueen kanssa läpi, tuommoista ei voi hyväksyä”, hän sanoi. ”Viikonloppuna Suomen Cupin pelissä täytyy focuksen pysyä”, Kurttila luotasi.

VaLePan parhaana pelaajana palkittu Olli Kunnari oli päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla. ”Tyytyväinen ei voi olla tämmöiseen peliin. Paljon mentiin laidasta laitaan ja omilla virheillä menetettiin toinen erä”, hän totesi.

TILASTOT

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top