Kuolonkolari Kokemäellä – Henkilöauto törmäsi rekkaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Kokemäellä henkilöauto ja raskas ajoneuvoyhdistelmä kolaroivat valtatiellä 2 maanantaina aamulla. Hätäkeskus sai ilmoituksen noin kello 7.40.

Onnettomuudessa menehtyi henkilöautoa ajanut kokemäkeläinen nainen. Kolari sattui Marjamäentien ja Sonnilantien risteyksestä noin 250 metriä kohti Huittista.

Poliisin mukaan henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulijoiden kaistalle. Se törmäsi Huittisten suunnasta tulleen raskaan ajoneuvoyhdistelmän etuosaan. Henkilöautoa kuljettanut nainen menehtyi välittömästi ja henkilöauto tuhoutui törmäyksessä täysin.

Täysperävaunullisen ajoneuvoyhdistelmän lastina oli kierrätysrenkaita. Kuorma-auto ja perävaunu pysyivät pyörillään, mutta suistuivat penkalle ja vaurioituivat jonkin verran. Yhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Kuorma-auto ja perävaunu kuuluvat vantaalaiselle kuljetusliikkeelle.

Törmäys tapahtui suoralla tiellä. Onnettomuushetkellä oli normaali talvikeli.

Pelastus- ja raivaustyöt kestivät kolmisen tuntia. Liikenne ohjattiin niiden ajan kiertotielle, jonka järjestelyissä hyödynnettiin valtatietä 12.

Poliisi selvittää onnettomuuden syytä.

·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top