Perälät kauppiaiksi Huittisten K-marketeihin

Uutiset

Samuli Kinnari

Eveliina Perälä, Markus Perälä

Eveliina ja Markus Perälä.

Eveliina ja Markus Perälä aloittavat K-kauppiasuransa K-Market Härkäpakarin kauppiaina Huittisissa. Keväällä he saavat vastuulleen lisää myymälöitä.

”Olemme työskennelleet aiemmin muun muassa yrittäjinä turvallisuusalalla. Olen itse aikaisemmalta ammatiltani vartija ja Markus on suorittanut poliisin perustutkinnon”, kertoo Eveliina Perälä. ”Ajatus kauppiasurasta lähti liikkeelle puoliksi vitsinä, kun näimme lähialueemme Siwan muuttuvan K-Marketiksi ja Markus ehdotti minulle kauppiasuraa. Kului puoli vuotta ja olin kauppiasvalmennuksessa”, hän jatkaa.

Härkäpakarin K-marketissa Eveliina ja Markus Perälä aloittavat helmikuussa. Myöhemmin keväällä he alkavat luotsata myös Huhkolan K-marketia Huittisissa maaliskuussa ja Kiukaisten K-marketia Eurassa toukokuussa.

”Työllistämme kaupoissamme yhteensä noin kuusitoista työntekijää”, kertovat Perälät. ”Panostamme iloiseen ja rempseään asiakaspalveluun. Haluamme myydä asiakkaalle aina samalla jo seuraavan asiointikerran”, he toteavat. ”Kauppojen arkea voi seurata Facebook-sivuilta”, he lupaavat.

Eveliina ja Markus Perälä asuvat Kiukaisissa. Perheeseen kuuluvat 3-vuotias Essi ja pian 2-vuotias Eero sekä kaksi kissaa.

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top