Sastamala tavoittelee Sykkeestä teollisuus- ja asiantuntijayritysten aluetta

Uutiset

Samuli Kinnari

Yrityspuisto Syke, Vammas

Vammaksen aluetta ilmasta.

Moderni yrityspuisto Syke on yksi Sastamalan strategisista kärkihankkeista. Kaupunki on hakemassa toimintamallin kehittämiseen rahoitusta Pirkanmaan liitolta.

Yrityspuisto Syke luodaan olemassaolevasta Vammaksen teollisuusalueesta ja sen yhteyteen kaavoitettavista yritystonteista. Teollisuusyritysten lisäksi alueelle tavoitellaan asiantuntijapalveluja tarjoavia yrityksiä. Ne voivat olla esimerkiksi suunnittelun, digitalisaation ja tuotekehityksen alalla toimivia.

Hanke alkaa huhtikuun alussa ja jatkuu noin kymmenen kuukautta. Sen kokonaiskustannusarvio on 61 800 euroa. Pirkanmaan liiton AIKO-rahoituksesta kaupunki on hakemassa 60 prosentin osuutta. Loppu olisi kaupungin omarahoitusosuutta.

Kaupunginhallitus käsittelee asiaa maanantaina.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top