Eemi Tervaportin joukkue tappioputkessa Puolassa, Sauli Sinkkonen mukana Ranskan kärkikahinoissa

Uutiset

Sauli Sinkkonen

Sauli Sinkkonen.

Puolan PlusLigassa Elviss Krastins pääsi tositoimiin. Vatsalihasvamma piti hänet poissa pelikentiltä kuukauden päivät.

Elviss Krastinsin Asseco Resovia Rzeszów kärsi tappion Indykpol AZS Olsztynin vieraana 3-1. Viidentenä sarjassa oleva Resovia on vahva ehdokas kuuden joukkueen pudotuspeleihin, kun runkosarjaa on jäljellä seitsemän kierrosta.

Eemi Tervaportin Espadon Szczecin odottelee vielä kevätauringon näyttäytymistä. Yhdeksäs peräkkäinen tappio venytti eron pudotuspeliviivaan jo neljääntoista pisteeseen. Trefl Gdansk haki Szczecinistä täyden potin.

Ranskan liigassa Sauli Sinkkosen Chaumont on edelleen kärkikahinoissa mukana. Se voitti Toulousen kotona 3-0 ja piti kakkospaikan. Sinkkonen piipahti kentällä yhden syöttövaihdon ajan.

”Kauden helpoin peli, viimeisessä erässä vähän löysättiin, mutta lopussa hoidettiin vähän jo uhkaavaltakin näyttänyt tilanne kotiin”, Sauli Sinkkonen kommentoi.

Ranskan lentopallossa kuohuu. Sarjataulukossa kolmantena olevaa Paris Volleyta uhkaa sulkeminen pudotuspeleistä sekä pudottaminen sarjaporrasta alemmaksi. Lentopallon pääsarjatoiminnan hallinnoijan mukaan syynä tähän ovat seuran taloudelliset väärinkäytökset.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top