Sastamalassa valtateille 11 ja 12 jää ”talvinopeuksia” pysyvästi

Uutiset

Samuli Kinnari

Nopeusrajoitus

Nopeusrajoituksia vaihdetaan.

Pirkanmaalla siirrytään kesäajan nopeusrajoituksiin ensi viikolla. Merkkejä vaihdetaan maanantaina ja tiistaina.

Sastamalassa valtateille 11 ja 12 jää alempia nopeusrajoituksia. Valtatiellä 11 lasketaan satasen rajoitus kahdeksaankymppiin Mouhijärven liittymän ja Häijään liikenneympyrän välillä. Vastaava pudotus tehdään valtatiellä 12 Rukkitien ja Kiikkapääntien välillä Kiikassa sekä Ellivuoren risteyksestä Kärppälän ohituskaistalle. Nopeusrajoituksia on päätetty alentaa valtatielle 12 laaditun erillisselvityksen pohjalta.

Päällystetyt tiet ovat jälleen kärsineet talven lauhoista keleistä normaalia enemmän. Kahdeksankympin rajoitus jää toistaiseksi voimaan muun muassa valtatiellä 12 Tolpasta Sarkolaan. Syynä on tien huono kunto.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top