Eemi Tervaportin joukkue voitokkaana Puolassa

Uutiset

Eemi Tervaportti

Eemi Tervaportti.

Puolan pääsarjassa Eemi Tervaportin edustama Stocznia Szczecin otti suoran sarjapaikan kannalta tärkeän voiton. Joukkue kaatoi sarjassa kuusi pykälää korkeammalla olevan Jastrzebski Wegielin 3-2 (18-25, 25-23, 25-17, 19-25, 15-11).

”Meiltä kohtalaisen vapauttava voitto, 90 prosentin varmuudella emme joudu karsintoihin”, passariksi peruspelin pelannut Eemi Tervaportti arveli. ”Näköjään veitsi kurkulla -tilanne sopii meille hyvin. Olemme pelanneet kaksi edellistä ottelua pirun hyvin”, hän leukaili.

Szczecin pelasi ensimmäistä kertaa uuden pääsponsorinsa Stocznian nimellä. Yhtiö on paikallinen telakka.

Voitto Jastrzebskista paransi myös Elviss Krastinsin Asseco Resovia Rzeszówin mahdollisuuksia selviytyä kuuden parhaan pudotuspeleihin. Rzeszów ja Szczecin kohtaavat vielä runkosarjan päätöskierroksella 15. huhtikuuta.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top