Terveys ja turvallisuus messujen teemoja Keikyässä

Uutiset

Keikyä-talo

Keikyä-talo täyttyy terveyden ja turvallisuuden teemoista.

Sastamalassa Keikyä-talolla järjestetään Terveys & Turvallisuus -messut lauantaina kello 10-16.

Mukana tapahtumassa on pari-kolmekymmentä näytteilleasettajaa. Osallistujat ovat julkisia toimijoita, yhdistyksiä ja yrityksiä. Tarjonta rakentuu terveyden ja turvallisuuden teemojen ympärille.

Terveys ja turvallisuus ovat ajankohtaisia ja joka päivä läsnä olevia aiheita. ”Messujen ideana on herättää miettimään miten arjesta voidaan tehdä terveellisempää ja turvallisempaa sekä miten meistä jokainen voi olla avuksi yllättävissä tilanteissa”, valottaa tapahtuman puuhamies Markku Torpo.

Messuilla pääsee tutustumaan esimerkiksi defibrillaattorin eli sydäniskurin käyttöön. ”Näitä laitteita löytyy nykyisin monista julkisista paikoista. Kuka tahansa voi joskus joutua tilanteeseen, jossa pitää osata auttaa sydänpysähdyspotilasta. Jos paikalta löytyy defibrillaattori, on toki eduksi, jos laite on ennestään tuttu”, Torpo kertoo.

Päivän aikana on luvassa terveyteen ja turvallisuuteen liittyvää ohjelmaa, kuten tietoiskuja ja toiminnallisia näytöksiä. ”Esittelyaikoja ohjelmalavalta voi varata tapahtumaan saakka”, kertoo ohjelmavarauksia kokoava Päivi Pelttari. ”Samoin messuosastoja voi vielä tiedustella”, vinkkaa paikkavarauksista huolehtiva Piia Lehtimäki.

Terveys & Turvallisuus -messut on tarkoitettu koko perheelle. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Keikyän Perikunta -yhdistyksen järjestämillä messuilla on myös kahvio paikalla.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top