Eveliina Määttä putosi The Voice of Finlandista – Sä oot poptähti!

Uutiset

Samuli Kinnari

Eveliina Määttä

Eveliina Määttä The Voice of Finlandlin semifinaalissa.

Sastamalan Vammalasta kotoisin oleva Eveliina Määttä putosi The Voice of Finlandista finaalin kynnyksellä. Lopputulos oli yleisön äänten ja tähtivalmentaja Redraman valinnan yhteistulos.

Semifinaalissa vastakkain olivat jokaisen tiimin kaksi laulajaa keskenään. Eveliina Määttä kilpaili nokialaista Jerkka Virtasta vastaan. Määttä esitti semifinaalissa Chisun kappaleen Ihana.

Tähtivalmentajat kommentoivat esityksiä. ”Sä oot poptähti”, totesi Olli Lindholm Eveliina Määtälle. ”Vedät kuin mä – 80-luvulla”, hän heitti huumorilla.

”Nyt me oltiin siinä missä sä oot parhaimmillaan. Oot showmimmi. Näkee, että sä nautit”, sanoi Redrama omasta valmennettavastaan.

Kukin tähtivalmentaja sai antaa toiselle suojateistaan etumatkan äänestyksessä. Redrama nimesi pitkän pohdinnan jälkeen Jerkka Virtasen. Hän sai pohjalle 60 ääntä ja Eveliina Määttä 40. Yleisöäänet yhdistettynä Virtasen pistemäärä oli 126 ja Määtän 74.

”Eveliina Määtällä on tosi paljon huumoria ja pilkettä silmäkulmassa”, sanoi kilpailijoita sparrannut Lenni-Kalle Taipale. Hän tunnusti yhdeksi mielivideokseen YouTubessa Määtän 10-vuotiaana esittämän Pöllörockin.

Jerkka Virtanen lauloi semifinaalissa Sannin kappaleen 2080-luvulla.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top