Taistelevia lintutorneja Sastamalassa, Kokemäellä ja Säkylässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Puurijärvi

Puurijärveä Kärjenkalliolta.

Perinteinen Tornien taisto järjestetään lauantaina.

Jokakeväisessä BirdLife Suomen tapahtumassa lintuharrastajat pyrkivät näkemään tai kuulemaan mahdollisimman monta lintulajia aamuviiden ja iltapäiväyhden välillä. Samalla tehdään lintuharrastusta tunnetuksi.

Kaikissa tapahtumaan osallistuvissa lintutorneissa voi käydä kyselemässä linnuista ja lintuharrastuksesta. Osa järjestää opastetun yleisöretken kello 10. Tällainen on esimerkiksi Sastamalassa Ekojärvellä, jossa bongailee joukkue nimeltään Ekolokonomit.

Tornien taistossa ovat mukana myös Kiikoisissa Kuorsumaanjärvellä Pinnat kireällä, Kokemäellä Puurijärven Kärjenkalliolla PiLY Matala profiili sekä Säkylässä Köyliönjärven Vinnarissa Lallin Ornitalli ja Pyhäjärven Sarvonlahdella Säkylän Sorsat.

Kaikkiaan tempaukseen on ilmoittautunut lähes 350 lintutornia.

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top