VaLePan A-pojille SM-pronssia

Uutiset

VaLePa

Nuoremmat pukkipaidat menestyvät isompien tavoin. Vammalan Lentopallon A-pojat kilvoittelivat viikonloppuna Suomen mestaruudesta Siilinjärvellä.

Välieräpelissä vastaan asettui kova Salon Viesti. Se vei lopulta kultamitalit. Ensimmäisessä erässä Peijoonit pitivät Viestiä tiukoilla ja VaLePa taipui vasta jatkopisteillä 28-26, toinen erä meni selvemmin Viestille.

A-pojat osoittivat pelimiesten asennetta tappion jälkeen. He ottivat kerrassaan upean voiton Napasta lukemin 2-0 (25-22, 25-16). Valmennuksen tekemät kokoonpanomuutokset onnistuivat hienosti ja peli-ilmekin oli mitalin arvoinen.

VaLePan SM-pronssimitalistit ovat Olli Saarenmaa, Niko Suihkonen, Juuso Tulonen, Tatu Vuorenmaa, Joonas Tulonen, Paavo Kaski, Risto Ruohola, Teemu Piilola, Jarno Koivuniemi ja Antti Impola. Poikien valmentaja on Timo Mäkelä ja joukkueenjohtaja Kai Koivuniemi.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top