Sastamalassa aukeaa uusi kehitysvammaisten palvelukoti

Uutiset

Samuli Kinnari

Attendo

Attendon uuden palvelukodin rakennustyöt Hierikonkadulla alkoivat viime kesänä.

Uusi kehitysvammaisten palvelukoti on pian valmis Sastamalan Hierikonkadulla. Nimekseen se on saanut Attendo Manta.

Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan kesäkuussa. Uusi palvelukoti työllistää sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

”Olemme edistäneet hanketta hyvässä yhteistyössä Sotesin vammaispalveluiden kanssa. Lähtökohtamme on taata jokaiselle asukkaalle mielekäs arki, joka tuo elämään turvaa, merkitystä ja sisältöä”, kertoo Erja Kaksonen Attendosta.

Attendo Mantassa on viistoista tehostetun palveluasumisen paikkaa ja kuusi tuetun asumisen paikkaa. Asukkaita odotetaan pääosin Sotesin alueelta, mutta myös lähikunnista. Sotesilaisten asukkaiden ennakoidaan pääsääntöisesti olevan palveluseteliasiakkaita.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top