Kuusi hakijaa Huittisten kirkkoherraksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittinen

Kuvituskuva Huittisista.

Huittisten kirkkoherran virkaa tavoittelee kuusi henkilöä.

Hakijat ovat Pöytyän seurakunnan kappalainen Juha Dubbe, Heinäveden kirkkoherra Eero Kuikanmäki, Akaan seurakunnan kappalainen Tero Kuparinen, Harjavallan seurakunnan kappalainen Jani Laaksonen, Baijerin evankelis-luterilaisen kirkon pappi Matti Nikkanen ja Pyhärannan seurakunnan vt. kirkoherra Sami Tolvanen.

Kirkkoherran valitsee kirkkovaltuusto.

Hakijoista kaksi on toivonut, ettei heidän nimeään julkaista. Prosessin alkuvaiheessa yleensä kunnioitamme toivetta, koska kaikki hakijat eivät välttämättä etene vaalivaiheeseen. Arkkihiippakunta tiedotti ensin, että vain yksi hakijoista oli toivonut, ettei hänen nimeään julkaista. Tieto toisen hakijan vastaavasta toiveesta lisättiin myöhemmin. Tämä vesitti toiveen, koska hakijan nimi oli jo julkaistu. Julkaisemme siis kaikki hakijat.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top