Matti Oivanen jatkaa Hurrikaanissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Matti Oivanen

Matti Oivanen.

Loimaan Hurrikaani on solminut jatkosopimuksen keskipelaaja Matti Oivasen kanssa. Alkava kausi on hänelle jo kuudes joukkueessa.

”Hyvä paikka olla, seura on hoitanut kaikki velvoitteet aina hienosti”, Matti Oivanen sanoo. ”Luultavasti myös seura on ollut tyytyväinen minun pelaamiseen, koska olen ollut täällä jo niin pitkään”, hän jatkaa.

Viime kausi päättyi Hurrikaanilla hopeaan, kun seura hävisi finaalit Vammalan Lentopallolle. Matti Oivanen luonnehtii lähtökohdat huomioiden tulosta hyväksi. ”Pelasimme aivan äärirajoilla ja teimme maksimisuorituksen”, hän toteaa.

Tulevalla kaudella Hurrikaania valmentaa Jussi Heino. Hän on aiemmin luotsannut muun muassa Tampereen Isku-Volleyta.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top