Tyttö ajeli traktorilla päissään Huittisissa, lavalla kolme matkustajaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Päihtyneet kuljettajat työllistivät poliisia viikonloppuna.

Myöhään lauantai-iltana hieman ennen kymmentä epäillään Kokemäen Kuurolassa paikkakuntalaisen vuonna 1966 syntyneen naisen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Hänellä oli alkoholia uloshengitysilmassa seulonta-alkometrin mukaan 1,26 mg/l ja tarkkuusalkometrin mukaan 0,98 mg/l.

Huittisissa Koskitiellä ajeli traktorilla 15-vuotias tyttö varhain lauantaina kello 04.45. Hänellä oli alkoholia uloshengitysilmassa 0,63 mg/l. Traktorin lavalla oli kolme matkustajaa. Tyttö vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Vanhemmat hakívat nuoren poliisiasemalta kotiin.

Kokemäellä Kauvatsantiellä oli ratsia perjantai-iltana. Noin kello 21 paikalle ajoi vuonna 1993 syntynyt paikkakuntalainen mies. Hän puhalsi 0,77 promillea ja tarkkuusalkometrin tulos oli 0,29 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top