Tiina Kuusisto Pirkanmaan festivaalien toiminnanjohtajaksi

Uutiset

Tiina Kuusisto

Pirkanmaan festivaalien verkosto saa uudeksi toiminnanjohtajakseen Tiina Kuusiston.

Sastamala Gregorianan toiminnanjohtaja Tiina Kuusisto siirtyy Pirkanmaan festivaalien toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun puolivälissä.

”Kiitän täydestä sydämestäni festivaalin hallitusta, innokkaita yhteistyökumppaneita ja pyyteetöntä talkooporukkaa”, Tiina Kuusisto sanoo. ”Erityisesti haluan kiittää yhdistyksen aiempaa puheenjohtajaa Maiju Vuorenojaa luottamuksesta sekä nykyistä puheenjohtajaa Johannes Rantasta mahtavasta kannustuksesta ja avusta hektisinä festivaalikuukausina”, hän toteaa.

Tiina Kuusisto luonnehtii Sastamalaa hurjan kauniiksi ja virkeäksi matkailukaupungiksi, jolla on potentiaalia vielä vaikka mihin. ”Yhteistyö kaupungin eri toimijoiden kanssa sujui hienosti ja notkeasti, kaikki puhalsivat yhteiseen hiileen. Monia yhteistyöhankkeita ehdimme parin vuoden aikana viritellä. Ne jätän seuraajalleni eteenpäin hiottavaksi ja jatkan itse uusille poluille”, hän tuumaa.

Sastamala Gregorianan toiminnanjohtajana Tiina Kuusisto toimi reilun puolitoista vuotta. Hän oli myös käynnistämässä Tyrvään Pappilaa.

”On ollut suuri ilo tehdä töitä Tiinan kanssa ja nähdä miten hienosti festivaali on jälleen kehittynyt. Tiina on tehnyt merkittävää työtä festivaalin eteen ja ollut viemässä monia kehitysideoita eteenpäin. Tätä työtä jatkamme innolla ja ahkeruudella myös jatkossakin”, lupaa Sastamala Gregorianan puheenjohtaja Johannes Rantanen. Hän hoitaa vuoden loppuun saakka myös toiminnanjohtajan tehtävää.

Johannes Rantanen pahoittelee, että festivaali ja kaupunki menettävät erinomaisen ja idearikkaan toimijan. Hän kuitenkin iloitsee yhteistyön jatkumisesta alueellisella ja kansainvälisellä tasolla.

Sastamala Gregoriana ilmoittaa jatkosuunnitelmista ja uuden toiminnanjohtajan valintaprosessista myöhemmin.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top