Huittisten Lidl uudistuu pikaremontissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Lidl

Lidlin uutta ilmettä.

Lidl uudistaa Huittisten myymälänsä. Se on kiinni kaksi päivää.

Remontissa värimaailmasta tulee valko-harmaa. Osastojen järjestys muuttuu ja kalusteita vaihdetaan. Lisäksi opasteita parannetaan.

Uudistettavien Lidlien kaikki valaisimet päivitetään LED-valaisimiksi. Ne kuluttavat sähköä noin 30 prosenttia siitä mitä vanhat. Säästyvän energian määrä vastaa kahden sähkölämmitteisen 120 neliön omakotitalon energiantarvetta.

”Pahoittelemme asiakkaillemme, ettemme voi palvella heitä normaalisti uudistusremontin aikaan. Samalla olemme kuitenkin innoissamme, että saamme raikkaannäköisen ja entistä paremmin palvelevan myymälän Huittisiin”, iloitsee myyntipäällikkö Satu Heikkilä.

Huittisten Lidl on remontin vuoksi kiinni 18.-19. syyskuuta.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top