”Yö on parhaimmillaan konserttisaleissa” – Kiertue starttaa Sastamalasta

Uutiset

Samuli Kinnari

Yö-yhtye

Yö-yhtye.

Olli Lindholmin luotsaama Yö kiertää syksyllä konserttisaleja. Yhtyeen musiikista päästään ensimmäisenä nauttimaan Sastamalassa Vexve Areenalla 11. lokakuuta.

Kiertueen nimi on Mitä jos mä rakastan. ”Konsertit ovat hienoja elämyksiä meille jokaiselle, sillä Yö on parhaimmillaan konserttisaleissa. Siellä laulut pääsevät oikeuksiinsa, pienet nyanssit ja tarinat erottuvat, tunnelma välittyy ja musiikin virtaan pääsee loikkaamaan helposti niin yleisö kuin bändikin”, sanoo Olli Lindholm.

Yö on ensimmäisiä suomirock-yhtyeitä, joka lähti esiintymään 2000-luvun alussa myös konserttisaleihin. Tuleva kiertue on lajissaan jo yhdeksäs.

Konserteissa on luvassa läpileikkaus yhtyeen hiteistä ja muista rakastetuista lauluista. Mukana ovat esimerkiksi Tia-Maria, Vie mut minne vaan ja Likaiset Legendat. Myös uuden levyn lauluja tullaan kuulemaan. Ensimmäinen puoliaika on akustisempi ja jälkimmäinen sähköinen.

Yö-yhtye, Sastamala, Vexve-Areena, to 11.10. Liput p. 050 521 2115 ja Tyrvään kirjakauppa.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top