Sastamalan halkovat valtatie 11 ja rautatie heikoilla luonnoksessa

Pirkanmaa on hakemassa lisäyksiä esitykseen runkoverkosta.

Uutiset

Samuli Kinnari

Tie, asfaltti

Pirkanmaa on hakemassa lisäyksiä luonnokseen runkoverkosta.

Liikenne- ja viestintäministeriön esityksessä ovat heikoilla Sastamalan halkovat yhteydet, jotka yhdistävät maakuntakeskukset Tampereen ja Porin. Valtatie 11 ei ole luonnoksessa mukana ollenkaan. Tampereen ja Porin välinen rautatie on merkitty tavaraliikenneradaksi, kuten yhteys Kokemäeltä Raumalle.

Maakuntahallituksen käsiteltävänä on useiden lisäysten esittäminen. Niiden joukossa ovat valtatien 11 sisällyttäminen runkoverkkoon sekä Tampereen ja Porin välisen rautatien ottaminen mukaan myös henkilöliikenneratana.

Valtatie 12 on mukana luonnoksessa.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top