Hevosaiheinen laukkutuoteperhe Keikyästä laukkaa Ruotsiin

Joutsenten reitille syntyy neljä uutta hanketta.

Uutiset

Samuli Kinnari

Hevonen

Hevonen. Kuvituskuva.

Joutsenten reitille syntyy uusia hankkeita.

Sastamalan Keikyässä Okay Style selvittää kokeilutuella Ruotsin markkinoiden mahdollisuuksia hevosaiheiselle laukkutuoteperheelle. Markkina-alueelta yritys hakee liikevaihdon kasvua, mikä mahdollistaisi myös uuden työpaikan syntymisen yritykseen.

Kiikoisissa Lemmikkihotelli PetVilla investoi koirien viriketoimintaan. Rakennettava toimintarata koostuu muun muassa kiipeilymahdollisuuksista, tunneleista, koloista, esteistä sekä tasapainoilu- ja aktivointitehtävistä. Koirat voivat tulla alueelle treenaamaan myös omistajansa kanssa, jolloin yrityksen henkilökunta opastaa radan toiminnoissa. Suomessa on noin miljoona kotitaloutta, joissa on jokin lemmikkieläin, useimmiten koira.

Suodenniemellä Mouhijärven Betoni investoi koneisiin ja laitteisiin elementtituotannon laajentamiseksi ja kapasiteetin lisäämiseksi. Tavoitteena on tuplata liikevaihto mahdollistamalla myös pesubetonipintaisten elementtien valmistus. Samalla yritykseen syntyisi yhdestä kahteen uutta työpaikkaa viiden olemassaolevan lisäksi.

Punkalaitumen seurakunta jatkaa paluumuuttajien houkuttelua paikkakunnalle uudella hankkeella. Alkuvuonna kunnan väkiluku on pitkästä aikaa kääntynyt nousuun. Hankkeen pääkohderyhmänä ovat Punkalaitumella 1940- ja 1950-luvuilla syntyneet suuret ikäluokat, joiden paluuhalukkuutta lisätään viestimällä monipuolisesti elämänlaadusta, yhteisöllisyydestä ja palveluista. Jatkohankkeessa kohderyhmää myös laajennetaan Punkalaitumella syntyneiden lapsiin ja lapsenlapsiin.

Joutsenten reitin hallitus käsiteltänä oli seitsemän hankehakemusta. Niistä kolme hylättiin.

Puollettujen neljän hankkeen yhteenlasketut kustannukset ovat 127 000 euroa, josta julkisen tuen osuus on 58 prosenttia.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top