Pneuplan Oy:n valitus yrityssalaisuuden väärinkäytöstä nurin hovioikeudessa

Syyttäjä ja Pneuplan Oy valittivat käräjäoikeuden tuomiosta.

Uutiset

Turun hovioikeus on hylännyt syyttäjän ja Pneuplan Oy:n valitukset. Ne koskivat Raumaster Oy:n väitettyä Pneuplan Oy:n yrityssalaisuuksien väärinkäyttöä.

Syyttäjä ja Pneuplan Oy valittivat Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomiosta Turun hovioikeuteen, joka on hylännyt valitukset kaikilta osin. Käräjäoikeus hylkäsi viime vuoden keväällä Raumaster Oy:n johtoa vastaan nostetut syytteet yrityssalaisuuden väärinkäytöstä ja Raumaster Oy:tä vastaan esitetyn yhteisösakkovaatimuksen sekä Pneuplan Oy:n vahingonkorvausvaatimuksen Raumaster Oy:tä ja sen johtoa vastaan.

Asiassa on ollut kyse siitä, että syyttäjä ja Pneuplan Oy väittivät Raumaster Oy:n käyttäneen oikeudettomasti pneumaattisten kuljettimien valmistamiseen liittyviä Pneuplan Oy:n yrityssalaisuuksia vuosina 2005-2017. Pneuplan Oy väitti tästä aiheutuneen sille noin 12,5 miljoonan euron vahingon.

”Hovioikeus on – samoin kuin jo käräjäoikeus aiemmin – päätynyt asiassa oikeaan lopputulokseen. Raumaster Oy toivoo, että tämä prosessi nyt päättyy ja voimme jatkossa keskittyä täysipainoisesti omaan liiketoimintaamme”, kommentoi Raumaster Oy:n toimitusjohtaja John Bergman.

Pneuplan Oy toimii Sastamalan Kiikassa ja Raumaster Oy Raumalla.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top