Sakari Mäkinen kohta tositoimissa Valko-Venäjällä

Sauli Sinkkonen etsii joukkuetta ensisijaisesti ulkomailta.

Uutiset

Sakari Mäkinen

Sakari Mäkinen.

Euroopan lentopallosarjat käynnistyvät pääosin lokakuun alussa. Varaslähdön kauteen otti Valko-Venäjä, jonka pääsarjaa pelattiin viikonloppuna kaksi kierrosta.

Suomen MM-joukkueessa pelannut yleismies Sakari Mäkinen siirtyi belgialaisesta Lindemans Aalstista Valko-Venäjän mestarijoukkue Shakhtior Soligorskin riveihin. Hänelle annettiin kuitenkin sarjan avausviikonloppu vapaaksi.

”Tutustun kaupunkiin ja totuttelen pikku hiljaa paikalliseen elämänmenoon. Lokakuussa on paljon pelejä, joten toivon pääseväni tositoimiin mahdollisimman pian”, Sakari Mäkinen kertoo seuran verkkosivuilla.

Sarjan avausviikonloppuna Soligorsk kaatoi kahdesti U18-poikien maajoukkuepelaajista koostuvan RGUOR:in. Molemmat ottelut päättyivät 3-0. Valko-Venäjän liigan lisäksi Soligorsk osallistuu Mestarien liigaan. Joukkue voi kohdata VaLePan, kun pääsystä lohkovaiheeseen mitellään karsintojen kolmannella kierroksella.

Passari Eemi Tervaportti siirtyi puolalaisesta Stocznia Szczecinista kreikkalaiseen Olympiacos Piraeusiin ja yleispelaaja Elviss Krastins saman maan Asseco Resoviasta ranskalaiseen Arago de Sèteen.

Sauli Sinkkonen etsii edelleen pelipaikkaa ensisijaisesti ulkomailta.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top