Tartu kirjaan ja lue ääneen – Satupäivänä tapahtuu muun muassa Sastamalassa ja Nokialla

Uutiset

Kirja, lapsi, lukeminen

Lapsi lukee.

Pirkanmaalaisten kirjatoimijoiden verkosto haastaa kaikki lukemaan torstaina vietettävänä Satupäivänä. Tapahtumia on muun muassa Sastamalassa ja Nokialla.

”Tartu kirjaan ja lue ääneen lapsillesi, isovanhemmillesi, puolisollesi tai työkavereillesi. Jos haluat tempaista vielä näkyvämmin, lue kirjaa ääneen jossakin julkisella paikalla”, rohkaisee Suomen Kirjainstituutin intendentti Heli Vuohelainen.

Lukuhetkistä vinkataan kertomaan myös somessa. ”Ota kuva lukuhetkestäsi ja jaa se somessa hashtageillä #koskamäluen ja #lukevapirkanmaa”, Vuohelainen kannustaa.

Jos ääneen lukeminen jännittää, voi myös nauttia kuuntelemisesta. Lukeva Pirkanmaa -verkosto järjestää ympäri Pirkanmaata tapahtumia, joissa pääosassa ovat kirjat. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Poimintoja tapahtumista:

  • Nokian kirjastossa satujoogataan klo 9.30 ja lanseerataan lukukoiratoiminta klo 17.30.
  • Sastamalassa hoitokoti Hyrkinpuistossa järjestetään satutunti klo 10. Citymarketin Kahvila Kodinsydämessä luetaan ääneen runoja klo 11.30. Suomalaisen kirjan museo Pukstaaviin on koko päivän ajan vapaa pääsy. Tapahtumat järjestävät Suomen Kirjainstituutti, Vanhan kirjallisuuden päivät ja Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top