VaLePa jyräsi Ettan – ”Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”

Uutiset

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo isännöi Ettaa Oulusta. Ottelu päättyi pukkipaitojen suoraan voittoon 3-0 (25-16, 25-13, 25-23).

VaLePan peliä pyöritti kapteeni ja passari Mikko Esko. Hakkuri Arvis Greene päätti palloja ansiokkaasti. Etta syötti hyvin, mutta ei onnistunut sekoittamaan isäntien pakkaa. VaLePalle kirjattiin koko ottelussa vain yksi suora hyökkäysvirhe, kun Etta tehtaili niitä kuusitoista.

”Olen tyytyväinen torjuntaan ja torjuntakosketuksiin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, iloitsi VaLePan päävalmentaja Radovan Gacic. ”Kun virheemme pysyvät alhaisina, niin meitä on vaikea voittaa”, hän jatkoi.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top