Regina Saari Tampereen työllisyysjohtajaksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Regina Saari

Työllisyysjohtaja Regina Saari.

Sastamalalainen Regina Saari on nimitetty Tampereen työllisyysjohtajaksi. Uudessa virassaan hän vastaa kaupungin työllisyyspalvelujen johtamisesta, toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisesta kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

”Työllisyydenhoidon kenttä on parhaillaan lainsäädännön ja eri toimijoiden roolien osalta valtavassa muutoksessa. Työllisyyspalvelujen toimintaa organisoidaan uudelleen työllisyyskokeilun päättyessä: valmistaudumme maakuntauudistukseen ja välivuosiin ennen maakuntauudistusta”, sanoo Regina Saari.

Regina Saarella on monipuolinen kokemus erilaisista työllisyydenhoidon johtamis-, esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Hän on työskennellyt muun muassa Pirkanmaan työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisen kokeilun ohjelmajohtajana sekä Pirkanmaan TE-toimiston ja Sastamalan TE-toimiston johtajana.

Tampereen työllisyysjohtajana Regina Saari aloittaa ensi vuoden alussa. Virkaa haki neljätoista henkilöä, joista kaksitoista oli kelpoisia.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top