Aapeli-myrsky katkoi puita valtatielle Kiikoisissa

Uutiset

Lumisade, lumimyrsky

Talvimyrsky Aapeli on kaatanut monin paikoin puita.

Pirkanmaan pelastuslaitos kertoo, että kovan tuulen aiheuttamia vahingontorjuntatehtäviä oli tiistai-illan puoli yhdentoista ja keskiviikon aamuyhdeksän välillä yhteensä noin 95. Suurin osa oli kaatuneiden puiden raivaamista.

Esimerkiksi Sastamalassa valtatie 11 oli aamuneljän jälkeen puolisen tuntia poikki Jylhänmaan ja Kiikoisten välillä. Syynä olivat kaatuneet puut.

Pelastuslaitos toteaa, että joissakin tapauksissa puu oli kaatunut sähkölinjojen päälle, mutta muuta vaaraa ei ollut. Tällaiset tehtävät kuuluvat sähköyhtiöiden hoidettaviksi. Pelastuslaitoksen mukaan oikea paikka ilmoitukselle olisi hätäkeskuksen sijaan alueen sähköyhtiö.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top