VaLePa lainaa Rami Rekomaan Tiikereihin

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigaa pelaavassa Vammalan Lentopallon joukkueessa tapahtuu muutoksia.

Keskipelaaja Rami Rekomaa siirtyy lainasopimuksella Kokkolan Tiikereihin. Hän paikkaa Simon Honen jättämää aukkoa. Hone joutui palaamaan joulutauolla perhesyiden vuoksi Australiaan. Siirto oli mahdollinen, koska Markus Kaurto ja Mikko Karjarinta ovat kuntoutuneet ja pystyvät pelaamaan täysipainoisesti.

VaLePa saa Rantaperkiön Iskun kanssa solmitulla yhteistyösopimuksella laajuutta yleispelaajaosastolle. Ilari Toimela siirtyy pukkipaitojen harjoitusrinkiin ja on tarvittaessa mukana myös liigapeleissä. Hän muuttaa kevääksi Sastamalaan. Mahdollisuuksien mukaan toimela pelaa myös Rantaperkiön Iskun pelejä ykkössarjassa.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top