Sastamalassa ja Huittisissa maksetaan yhtä paljon veroja

Uutiset

Samuli Kinnari

Vero

Veronmaksajain Keskusliiton selvityksen mukaan Sastamalassa ja Huittisissa maksetaan tänä vuonna yhtä paljon veroja. Perinteisessä vertailussa esimerkkitapauksena ovat keskituloiset palkansaajapuolisot.

Sastamalassa ja Huittisissa pariskunta maksaa veroja ja veroluonteisia maksuja 28 343 euroa. Kotitalouden tulot ovat yhteensä ovat 88 827 euroa. Kunnallisvero on Sastamalassa matalampi kuin Huittisissa, mutta kirkollisvero on korkeampi.

Pariskunta maksaa Sastamalassa ja Huittisissa veroja 3 337 euroa enemmän kuin Kauniaisissa, jossa verotus on keveintä. Eniten maksettavaa kertyy Jämijärvellä ja Honkajoella. Potti on 4 672 euroa isompi kuin Kauniaisissa.

Kuluvan vuoden veroista muodostuu Säkylässä 28 788 euroa, Kokemäellä 29 085 euroa ja Punkalaitumella 29 307 euroa.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top