VaLePa puolustaa Suomen Cupin mestaruutta

Uutiset

VaLePa, Suomen Cup

VaLePa juhli viime vuonna Suomen Cupin mestaruutta.

Miesten Suomen Cupin finaalissa kohtaavat Vammalan Lentopallo ja Hurrikaani-Loimaa. Loppuottelu pelataan Turussa lauantaina.

VaLePa kukisti viimeksi Hurrikaanin 3-0 (25-20, 25-21, 25-18). Tällä kaudella Mestaruusliigassa joukkueiden keskinäiset neljä peliä ovat päättyneet kotivoittoihin 3-2 ja 3-0. Hurrikaani on sarjstaulukossa ensimmäisenä. Sillä on 19 voittoa ja kuusi tappiota. VaLePa on toisena, voittoja on 18 ja tappioita neljä.

Slovenialaisen Radovan Gacicin valmentama VaLePa on pudottanut Suomen Cupissa Lempäälän Kisan ja Akaa Volleyn sekä välierässä Vantaa Ducksin. Jussi Heinon komennossa oleva Hurrikaani kukisti Rantaperkiön Iskun ja Raision Loimun sekä välierässä Karelian Hurmoksen.

Finaaliottelu alkaa kello 19.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top