Puolustusvoimien lavetti ja kaivuri ojaan Kiikoisissa

Uutiset

Sastamalassa Kiikoisissa suistui kantatieltä 44 puolustusvoimien ajoneuvoyhdistelmä maanantaina. Onnettomuus sattui iltapäiväkahden jälkeen Jätinmaan risteyksen lähellä.

Puolustusvoimat kertoo, että lavetti kuljetti raskasta kaivinkonetta. Vetoautossa oli kaksi varusmiestä. Ensihoito tarkasti heidät paikanpäällä. Varusmiehillä ei todettu vakavia vammoja, mutta he kävivät vielä jälkitarkastuksessa varuskunnan terveysasemalla.

Pelastuslaitos huolehti ajoneuvon polttoainesäiliön tyhjennyksestä ja öljyntorjunnasta. Ajoneuvon noston aikana toinen ajokaista oli osittain suljettuna liikenteeltä. Tieliikennekeskuksen mukaan tilanne päättyi iltayhdeksän aikaan.

Poliisi kävi paikalla ja Porin prikaati tutkii tapahtunutta.

Varusmiehet ovat ilmoittaneet onnettomuudesta läheisilleen.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top