MAINOS

Iskelmäprinssi ei iske

Kolumni

Mika Hyssi

MTV3-kanavalla nähdään torstaisin suomalaista draamaa Iskelmäprinssin merkeissä. Lähes tunnin mittaisia jaksoja nähdään kaikkiaan kahdeksan kappaletta.

Iskelmäprinssi sarjana ei iske. Siinä missä elokuvaversio huvitti ja ihastutti, on tv-sarjan katseleminen tökkivän häiritsevää. Ulkoasuun ei uudessa sarjassa ole panostettu. 90-luku paistaa läpi. Kun elokuvassa näyttelijät panostivat työhönsä täysillä, on tv-sarjaan löydetty uusia kasvoja, jotka ylinäyttelevät kaiken aikaa.

Iskelmäprinssi-elokuvan mielenkiintoinen kuvaustyyli on kopioitu sarjaankin. Mustavalkoisen ja värikuvan tyylitelty, hienostunut vuorottelu ei kuitenkaan toimi sarjassa. Tunnelma on tiessään.

Iskelmäprinssi-sarjasta on pyritty saamaan esikuvansa veroinen. Elokuvaan ideat sopivat, mutta sarjaan eivät. TV-sarjassa on oltava joka viikko uusi, mielenkiintoa herättävä tapahtuma, joka elää katsojan mielessä seuraavaan viikkoon. Tätä ei Iskelmäprinssiin ole saatu aikaiseksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top