MAINOS

Äetsän tiestö kaipaa parempaa ylläpitoa

Kolumni

Mika Hyssi

Olen kovasti pettynyt Äetsän kunnan järjestämään jalkakäytävien ja maanteiden olemattomaan ylläpitoon. Epäkohta korostuu erityisesti talviaikaan, kun säätilat vaihtelevat äärimmäisen kurjista ilmoista napakkaan pakkasilmaan.

Lehtien mielipidepalstoilla on useammankin kerran vilahtanut ärtyisiäkin mielipiteitä Äetsän tiestön huonosta kunnosta. Erityisesti aamuvirkut ja iltalenkillä käyvät joutuvat usein liukastelemaan Äetsän kaduilla. Kunnollisen tieylläpidon tilaaminen olisi kunnan kannalta loppujen lopuksi edullisin vaihtoehto. Vuosien mittaan heikentynyt teiden ylläpito vaikuttaa kunnan asukkaisiin niin paljon, että Äetsässä asuminen ei ole enää järkevää. Asuinpaikan tulee olla turvallinen ja mukava. Tätä Äetsä ei enää ole.

Äetsän kunnan päättäjät näyttävät suhtautuvan asukkaidensa mielipiteisiin ja parannusehdotuksiin pelkällä käden huiskauksella. Kunnan asiat hoidetaan omalla uppiniskaisella ja salailevalla tavalla. Päättäjät ovat vuosien mittaan laiskistuneet istumaan valtuuston ja hallituksen kokouksissa ja vähät välittävät kunnan nykyisestä tilanteesta ja imagosta. Uusia asukkaita ei saada vähentämällä määrärahoja teiden ylläpidosta. Myöskään ajatus toisen uimahallin sulkemisesta ei ollut kovin viisasta. Äetsän kunta on saanut kuppaisen kylänpahuksen maineen, jota on hankala korjata.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top