MAINOS

Torttuja tien poskessa

Rasia

Mika Hyssi

Runebergin päivän kunniaksi koiran ulkoiluttajat juhlivat oikein kunnolla. Aivan jalkakäytävien reunoilla tai ojan penkoilla näkyi inhottavia torttuja. Joistakin kasoista voisi käyttää pikemminkin nimitystä lörtsy tai käsin vaivattu taikina. Valitettavasti hilpeä torttuvaljakko koristaa Äetsän kunnan ah muuten niin komeaa maisemaa.

Koiran jätökset ovat normaali näky niin Äetsässä kuin muissakin kunnissa ja kaupungeissa. Ojissa lymyilevät, kärpästen rakastamat läjät vielä ymmärtää, mutta jalkakäytävälle tussahtanut mätitahna ei hymyilytä. Arvoisat lemmikkien omistajat! On sekä teille että muille jalkakäytävien käyttäjille mieluisampaa, kun siistisitte eläimenne jätökset vaikka ojaan tai roskikseen. Ei oikein innosta kulkea torttujen keskellä. Ja mitäpä pikkuruiset lapset tekevät kasoille? Luulevat tietysti valtavaksi, äidin tekemäksi taikina-kasaksi. Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku…

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top