MAINOS

Yrittäjät Helsinkiin

Kolumni

Samuli Kinnari

Ensi kesänä Pirkanmaa on Helsingissä. Kesäkuussa järjestettävä matkailutapahtuma kokoaa maakunnan palvelut keskelle pääkaupunkia. Toivottavasti lähiseudun yrittäjillä on sisua ja halua lähteä esittäytymään.

Pirkanmaa Helsingissä -tapahtuma tarjoaa mainion tilaisuuden hankkia maakunnan tuotteille markkinoita ja tehdä palveluita tutuiksi. Ensiarvoisen tärkeää on muistaa arvostaa asiakasta. Toivottavasti Äetsän neljännen täyskäden kaltaiset matkailuesitteiden irvikuvat eivät löydä tietänsä tuumaakaan paperinkeräystä pidemmälle. Vammalassa viime vuoden lopulla kasattu esitekään ei kovin tasokasta luettavaa liene, sillä ainakaan tilaaja ei ollut painojälkeen tyytyväinen. Äetsän seudun matkailuun pitäisikin saada todellista uutta tuulta purjeisiin. Nykyisellään palveluista tiedottaminen on ripoteltu hajalleen, eikä turistilla ole kunnon tietolähdettä. Vammalassa olisi kylläkin hyvät eväät kehittää alueen matkailupalveluille näkyvä ja tehokas infopiste. Hanke tarvitsee myös hieman halua.

Harva matkailija haluaa käyttää lomansa tiedon kaivelemiseen. Mikäli tuotteet ja palvelut ovat kiven alla, saavat ne yleensä sinne jäädäkin. Harmittavaa, että markkinoinnin taito puuttuu varsinkin maatilamatkailupalveluja tarjoavilta. Pelkät lastulevykyltit tien pientareilla eivät ole tarpeeksi vetäviä, eivätkä puskaradiohorinat kanna kovin pitkälle. Matkailijaa pitää kunnioittaa ja todella toivottaa vieras tervetulleeksi Kokemäenjoen partaalle. Kokoava voima on valitettavasti hukassa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top