Äetsän internet-suunnittelu pielessä

Kolumni

Mika Hyssi

Äetsän kuntaa mainostava Kokemäenjokilaakson verkkosolmu -internet-palvelu antaa heikon kuvan Äetsän kunnan palvelualttiudesta. Sisällöltään tyhjä palvelu ei paranna Äetsän kunnan imagoa hyvänä matkailukohteena saatikka asuinpaikkana. Äetsä kutoo ympärilleen verkkoa, joka tyrehdyttää paikkakunnan mahdollisuudet selvitä kiristyvässä taloussodassa.

Vammalan kaupungilla on omat internet-sivunsa. Tyylikkyydestä voi olla montaa mieltä, mutta sisältöä sen sijaan löytyy. Luulisi edes Äetsän kokoisen kunnan ymmärtävän, että keskeneräinen ja jo huonoksi osoittautunut internet-sivu on haitta kunnalle. Kuukausien aikana olisi luullut yhdenkin henkilön saavan aikaiseksi sisältöä. Kaikkea ei kannata yrittää siirtää heti internetiin. Tärkeintä olisi aloittaa mainostaminen matkailijoille, esimerkiksi siirtämällä verkkoon kuvia Suomen pisimmästä riippusillasta ja antamalla vuorovaikutteista informaatiota Äetsän kunnan mahdollisuuksista ja tapahtumista.

Kolmen nuoren pojanalun alkuunpanema NuoriAetsa-net -projekti on vaipunut hiljaiseloon. Äetsän kuntakin rahoitti palvelua kymmenillätuhansilla markoilla. Projektista ei ole alkukohun jälkeen kuulunut mitään. Projektin tarkoitus tulla äetsäläisten pääsytieksi internetiin on mahtava yritys, mutta kun Kokemäenjokilaakson verkkosolmustakin on tulossa vain ohimenevä projekti, ihmetyttää miten kolme nuorta miestä voivat yksistään hallita kaksi kertaa suurempaa projektia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top