Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Ennakkoäänestyksessä vilskettä

Johtaja

Ennakkoäänestys päättyi tämän viikon tiistaina. Tiistaihin mennessä äänioikeutetuista 25 prosenttia oli antanut jo äänensä. Äänestysvilkkaus oli vuosikymmenen parhain. Suurimman äänimäärän kävi antamassa eläkeläiset. Ennakkoäänestyksen suosio on ollut jo monen monta vuotta nousussa, mutta ei koskaan näin korkealla. Ennakkoäänestyksen vilkkaus johtui varmasti siitä, että vanhempien ihmisten on helpompi kulkea viikolla kuin viikonloppuna, sillä yleiset kulkuneuvot eivät kulje kuin viikolla. Ennakkoäänestys on ollut hyvä keksintö, sillä nykyään vaaliuurnilla ei ole enää sunnuntaisin ruuhkaa, koska ihmiset ovat todenneet ennakkoäänestyksen hyväksi.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top