MAINOS

Kevytväyläaloite on turha

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsässä on valmistelussa Reijo Lehtisen ja muiden allekirjoittajien aloite kevyen liikenteen väylän rakentamiseksi Äetsän aseman risteyksen ja Keikyän sillan välille. Pyörätien himoitseminen kyseiselle matkalle on todella omituista.

Aseman risteyksestä pääsee jalan ja polkupyörällä asianmukaisia reittejä myöten kätevästi Pehulan läpi Saappalan risteykseen, josta kevytväylän jatkaminen edelleen Keikyään voisi olla aiheellista. Lenkkeilijöiden kulkua kunnan keskustaajaman läpi pitäisi vastoin aloitetta suosia.

Kevytväylän rakentaminen peltojen keskelle on kummallista myös matkanopeuden kannalta. Pehulan läpi patikoimalla tai polkaisemalla oikaisee huomattavasti Äetsäntien reunojen kiertelemiseen verrattuna.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top