ILMOITUS

Maikkarin ääni

Kolumni

Samuli Kinnari

Ruotsalaislaulajatar Eva Dahlgren vieraili MTV3:n Huomenta Suomessa tiistaiaamuna. Vaaleatukkaisen pehmopopparin sekä Lauri Karhuvaaran ja Pirkko Arstilan tapaaminen oli mielenkiintoinen naapurien farssi. Mutta mitä Eva sanoikaan?

Dahlgrenin puheesta ei Maikkarin ammattitaidottomien tarkkailijoiden ansiosta tahtonut saada mitään selvää. Aluksi kuvaruudussa pyöri laulajan video, joka yllättäen feidattiin pois. Musiikki jäi soimaan taustalle. Lauri Karhuvaara kuiskasi Dahlgrenin tervetulleeksi ja Pirkko Arstila nyökytteli. Eva Dahlgren sanoi jotain. Ilmeisesti äänettömyys havaittiin myös Pöllölaakson tarkkaamossa, sillä haastattelun äänentasoja nostettiin laskematta kuitenkaan taustajumputuksen voimakkuutta. Puheesta ei edelleenkään saanut kunnolla selvää, mutta kuuntelunautinto täydentyi vielä Huomenta Suomen muovisesta studiosta kantautuvalla riipivällä kolinalla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top