MAINOS

Miettisen mutinoista meteli

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsän entisen elinkeinotoimenjohtajan Juha Miettisen Tyrvään Sanomissa viime viikolla julkaistusta katkerasta tilityksestä on alkanut odotettu jälkipyykki. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauli Pietilä oikoo tiistaisen Tyrkyn Mielipide -palstalla Miettisen puheita oman näkemyksensä mukaisiksi. Keskustelupyörä tuskin pysähtyy pitkään aikaan.

Kummalliset projektit ja vedättäneet hankkeet tekivät aikoinaan Äetsän elinkeinotoimesta kunnan silmätikun. Toriparlamenteissa Pirjasojan kehittämisen kaltaiset unelmat murrettiin jo ennen kuin virallinen päätöksenteko oli edes lähtenyt käyntiin. Niinpä tekemisiinsä uskonut Miettinen sai lokaa niskaansa lähes koko virassaoloaikansa. Projektit henkilöityivät vahvasti niiden keulapaikoille valittuun elinkeinotoimenjohtajaan. Juha Miettisestä kehkeytyi syntipukki sammonlypsäjä, jonka toimiminen muutaman vuoden ajan kunnanjohtajan viransijaisena viritti katkerat mielet huippuunsa. Äetsässä solmiintui jälleen yksi sekainen vyyhti. Sotkujen syntyminen julkisuudessa vaatii myös niiden avaamista päivänvalossa. Valitettavasti kunnan hallinnossa ongelmia tunnutaan pitävän päivittäisenä pakkopullana, jota on nostatettava.

Juha Miettisen nyyhkytys Tyrvään Sanomissa oli hyvin paljastava. Sen myötä hänen uskottavuudestaan karisivat viimeisetkin rippeet. Kirjoitus osoittaa, miten ansiokkaasti pohjaankärähtänyttä keittoa voi hämmentää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top