MAINOS

Uimarannat kesäksi kuntoon

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsässä ja Vammalassa on useita uimarantoja, joiden palveluista nauttiminen on kesäisin valitettavasti vaikeaa. Esimerkiksi Kaalisaaren ja Houhajärven virkistyskäyttöön tarkoitetut alueet ovat yleensä erittäin huonossa kunnossa. Roskat ja lasinsirut ovat sekä kiusallisia että vaarallisia.

Uimarantojen siisteydestä huolehtiminen kuuluu jokaiselle käyttäjälle. Ikävä kyllä, vieläkin löytyy kesäinsinöörejä, jotka kylvävät eväskääreensä ja juomapullonsa suoraan luontoon. Roskaaminen on kenties sen yleisyydestä johtuen hyväksytty pikku paheeksi. Saastainen ympäristö kuitenkin vähentää viihtyisyyttä huomattavasti.

Uimarannoilla rentouduttaessa pitäisi muistaa ottaa kanssapulikoijat huomioon.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top