Nettiprojekti pahasti vaiheessa

Kolumni

Samuli Kinnari

Ainakin periaatteessa käynnissä olevan NuoriAetsa-net -projektin hiljaiselo on jatkunut jo puoli vuotta. Julkista rahoitusta hankkeella on reilusti yli satatuhatta markkaa. Yleisöä summalla ei kuitenkaan ole pystytty palvelemaan.

Projektin alkuperäisenä tarkoituksena lieni olla ilmaisten sähköpostiosoitteiden jakaminen, kotisivutilan antaminen kaikille halukkaille sekä Äetsän kunnan nettisivujen valmistaminen. Viime syksyn suuresta alkuinnostuksesta huolimatta kaikki palvelut ovat jääneet tarjoamatta. Hiljaisuus on suuri riski vastaavanlaisten projektien uskottavuuden kannalta ja vaikeuttaa näin ollen koko kunnan hallinnon tilannetta.

Sopuli on uutisoinut NuoriAetsa-net -projektin etenemisestä säännöllisin väliajoin. Olemme myös käyneet tiivistä yhteydenpitoa hankeveturien kanssa. Heidän vastineissaan antamansa uudet aikataulutiedot projektin etenemisestä ovat edellisten julkilausumien tapaan olleet turhaa löpinää.

Ihmettelen suuresti NuoriAetsa-netiä pyörittävien halua olla mahdollisimman vähän tekemisissä tiedotusvälineiden kanssa. Kummeksun myös seudun muiden medioiden haluttomuutta ottaa kantaa hankkeeseen. NuoriAetsa-net on yhteisen pussin sisällöllä pystyyn pyntätty tekele, jonka tulokset pitää laskun maksajille tehdä selviksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top