MAINOS

Luottamus erittäin tärkeää

Kolumni

Samuli Kinnari

Yksi yhteisöjen toimivuuden avainsana on luottamus. Mikäli yksilöiden välinen yhteys puuttuu tai rakoilee, ei organisaatio voi toimia täydellä teholla. Monet hyvät hankkeet ovat aikojen saatossa kaatuneet työmyyrien välisiin konflikteihin.

Työttömyys ja ylityöllistyneisyys ovat kaksi ääripäätä, jotka voimakkaasti vaikuttavat tämän ajan ihmisten elämään. Sopivan painoista taakkaa on tuskin kellään. Liian kevyt urakka vie luomisvoiman, turhan raskas ajaa uupumukseen.

Toivottavasti ihmiset vaivautuisivat edes kesällä etsimään hyviä ja positiivisia asioita läheisistään. Valitettavan usea on urautunut ajattelemaan vain omaa etuaan. Ennen pitkää syljeskelijä huomaa kuitenkin olevansa yksin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top